трябва ми кутията за ваздушния филтер за алфа 155 2-ка .ако нчкои има молч ми пишета на ЛС.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
бензиномер
Колеги трябва ми читав (работещ) бензиномер (джаджата в резервоара) за да се мъча да оправя дразнещото отчитане на каквото му скимне. Моя ми къса нервите , сипваш 20 литра , няма никой , по някое време захапе и работи ,но свети резервата, после пак няма никой и така... За сега се справям с дневният километраж , засичам количество и път и залагам на кьораво. Да ама жената почна да подкарва чат пат колата и все не гледа колко е карала и сипвала, та вече карам с туба 5 л. в багажника. Ако някой има такъв ( Алфа 155/1,7/8в) който би ми свършил работа и му се разделя с него да драсне на л.с. А ако го преборя , нещо в което твърдо съм решен , ще изпиша в форума "рецептата " барабар със снимки.
п.п. под работещ нямам в предвид да отчита точно , даже ми трябва такъв откачен като моя! Все пак ще експериментирам с него.
И после се надявам да сложа и аз някакво решение в тази тема:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45606Свилен Александров 0890/907560. Вече без Легендата - Alfa 155 TS / 1,7 BEST of THE BEST
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеНа някой колега, ако му се намира електромотора на чистачките - да го дава, че моя се спомина.sigpicНЕ ДАМО КОСОВО!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikola 155 Покажи съобщениеБатка трябва да се поровя да видя дали имам някой работещ и ако намеря ТВОЙ Е!Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
някои да му се намират метални смукатели на приемлива цена за 155ца ,че моите са пласмасови а вече съм на газ,и то обикновенно без защитна клапа,само съм разхлабил всички скоби ,че ако гръмне да не направи на трески смукателите.Може и бартер моите за метални + доплащане от моя страна.SPRINTAUTO service
0893277773
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениенякой да има две предни кори за вратите? Ше черпим...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеМоже и аз да съм писал, че бях с някви шампиони
Ако няма други желаещи ще ти дам адрес за еконт на лс
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
Първоначално публикувано от Gandi_MC Покажи съобщениеАко колегата се откаже имай ме в предвид,че и аз съм с два три пробили!!!sigpicНЕ ДАМО КОСОВО!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gandi_MC Покажи съобщениеАко колегата се откаже имай ме в предвид,че и аз съм с два три пробили!!!
Ако редовно ме подсещаш,ще ти подаря моите старите.И те са оригинален Бош.Между другото намерих и другите 3 свещи,надявам се не караш с 5 еднакви и 3 различни
Сплитфайер - това е истината,кабели и свещи комплект
Comment
Comment